Zie jij wat ik zie? Hoor jij wat ik hoor…?

Beleef de natuur tijdens een spannende nachtexcursie

Op zaterdag 23 april a.s. organiseert IVN Afdeling Midden Kennemerland in samenwerking met Camping Geversduin een spannende excursie voor volwassenen en kinderen in en om de camping. Edwin Kapitein neemt jullie mee in het donker en leert jullie te ervaren hoe de nacht leeft en beweegt.

Zodra onze ogen gewend zijn aan de duisternis, kunnen we hele bijzondere ontmoetingen hebben met bewoners van de nacht. Sluipend door de nacht zal hij mooie verhalen vertellen over de vleermuizen, uilen, nachtvogels, maar ook over padden en kikkers. Met een beetje geluk krijgen we onderweg een concert te horen van de nachtegaal en de rugstreeppadden.

Dit is een excursie zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Dus, laat je zaklamp maar thuis, trek warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan.

Je kunt je aanmelden voor deze excursie bij de receptie van Duincamping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, Castricum (info@campinggeversduin.nl onder vermelding van de excursie). We vertrekken om 20.30 uur vanaf de receptie. Kosten zijn 4 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen. Graag gepast geld meenemen.